Bent u ook gehecht aan uw meubelen en wenst u ze een nieuwe look te geven? Dan kunnen de meubelen gerenoveerd worden door ze onder lage druk te zandstralen en de oude lagen boenwas of vernis te verwijderen waardoor de natuurlijke kleur van het hout weer tevoorschijn komt. 
We beschikken over een vaste straalinstallatie in ons atelier te Brugge. U kan altijd uw meubelen bij ons binnen brengen of wij kunnen ze komen ophalen en terug leveren. 
Ook kan je terecht voor een passende afwerking. Wenst u een natuurlijke look die toch onderhoudsvriendelijk is? Dan kunnen wij de meubelen afwerken met een matte vernis. Liever een vergrijsde uitstraling of een kleurbeits? Het kan allemaal. Vraag meer info en we zoeken een gepaste afwerking voor uw meubelen. 
Wat kan u allemaal laten zandstralen? 
- massieve meubelen: stoelen, tafels, salontafels, dressoirs, ladekasten, kledingkasten, bureau's, zetels, banken, enz...
- ook fineer kan gestraald worden als deze in goede staat is
- houten deuren en omlijsting , indien deze kunnen verwijderd worden. 
- hekken & poorten 
- tuinmeubilair ( bijvoorbeeld teak meubelen )
- ook nieuwe houten meubelen kunnen gestraald worden om een bepaalde structuur te geven.
Hoe gaan we te werk?
1. We geven eerst advies zowel over het zandstralen als over de mogelijke afwerkingen rekening houdend met wat uw wensen zijn. Waarna we een op maat gemaakte offerte opmaken. 
2. Na goedkeuring van de offerte kan u de meubelen bij ons afzetten of komen wij deze ophalen. Hierna zal er eerst een test uitgevoerd worden, zodat we zeker zijn dat het gewenst resultaat kan verkregen worden. 
3. Na het zandstralen kan er gekozen worden om het meubel terug af te werken of kan u het zelf verder afwerken. We geven hierbij ook het nodige advies.
Wenst u een vrijblijvende offerte stuur ons een foto en de afmetingen door naar info@samica.be en wij sturen u spoedig een offerte terug.
Back to Top